SERVICES

WAT WE DOEN


Al jaren is Dea de specialist in druk, print- en signwerk. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein. Door ons grootschalig grafisch netwerk kunnen wij elke opdracht aan. Niet alleen voor langdurige projecten, maar ook voor projectmatige klussen kan er op ons gerekend worden. Van drukwerk, printwerk, reclamedrukwerk, horecadrukwerk, hoteldrukwerk, menukaarten, stickers, tot posters, bij ons wordt alles vakkundig en snel geproduceerd in de beste kwaliteit. Uiteraard houden wij daarbij rekening met het milieu en met duurzaamheid. Wij zullen ons aanbod hieronder nader toelichten!

drukwerk haarlemmermeer

Druk- en printmanagement


Door onze jarenlange ervaring en ons grote grafisch netwerk, zijn wij de (onafhankelijke) partner om jouw gehele drukwerkpakket door te lichten en te optimaliseren. Ook kleinere projecten op het gebied van druk en print zijn bij ons van harte welkom.

Dea druk & media ontzorgt en regelt het hele project van A tot Z.

 

drukwerk Hoofddorp

Druk- en printwerk


Ook voor de losse kleinere grafische producties ben je bij ons op het juiste adres. Visitekaartjes, briefpapier, stickers, inpakpapier, posters, boeken, brochures, kaarten menukaarten etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Zowel gedrukt in offset als digitaal gedrukt, in full-colour of in PMS kleuren. Uiteraard denken wij ook out of de box en zijn foliedrukken, pregen, stansen en allerlei andere afwerking en veredeling methodes ook mogelijk. Wij zijn een totaalleverancier in druk- en printwerk!


posters afdrukken

Sign en grootformaat print(s)


Rolbanners, beurswanden, vlaggen, banieren, spandoeken, akoestische panelen, vloerstickers en meer! Alles wat met sign en grootformaat print te maken heeft, produceren wij ook. Er zijn tal van mogelijkheden om uw reclame-uiting goed tot zijn recht te laten komen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden, think big and outside of the box!

Foto op hout

Fotoproducten


Een foto op canvas, hout, plexiglas, aluminium paneel, of picknickkleed? Geen probleem. Wij printen de mooiste, warmste en meest dierbare foto's op allerlei materialen en producten. Contacteer ons voor meer informatie.


Foto- en videoproducties


Een andere vorm van media, maar in deze tijd zeker net zo belangrijk om je boodschap over te brengen; foto & video. Ook voor bedrijfsfilms, fotoreportages, instructiefilms, videoclips en commerciële online video’s en content ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons zusterbedrijf Harlem Creative regelt, faciliteert en produceert deze content. Ook denken wij graag mee over een concept dat blijft hangen. Voor meer informatie kijk verder op de website van Harlem Creative.