OVER ONS

Grafische ervaring van generatie op generatie!

Dea druk & media vindt zijn oorsprong in het Amsterdam van 1933, toen er nog "Drukkerij Econoom" op de gevel stond. In 1950 nam Dick van Zanten de drukkerij over van de weduwe van de toenmalige eigenaar en bijna 20 jaar later in 1969 werd zijn zoon Dirk Jan van Zanten toegevoegd tot de directie. De naam werd "Drukkerij Econoom Amsterdam”, wat later weer werd omgedoopt tot Dea drukkerijen b.v.

Vanaf 1999 is Diede van Zanten (zoon van Dirk Jan), na jaren ervaring opgedaan te hebben bij andere grafische bedrijven, in dienst getreden bij het familiebedrijf.

In 2010 werd de naam veranderd naar Dea druk & media. Een drukkerij is tegenwoordig immers zo veel meer dan ‘drukken’ alleen! In de loop van 2012 volgde er een fusie en een verhuizing uit Amsterdam. In 2021 is Dea, door de gevolgen van Corona, weer een onafhankelijk grafisch bedrijf geworden onder leiding van Diede van Zanten.


Nieuwsgierig? Inmiddels zijn wij gevestigd in het prachtige Haarlem waar wij je graag ontvangen voor een kop koffie. Van grote hotelketen tot particuliere geïnteresseerden, wij staan voor je klaar!

Diede van Zanten specialist in drukwerk

Voor informatie, offertes of een kop koffie?